FastGood Buffet restaurant

Společnost GIQ.cz s.r.o. od ledna 2009 provozuje bufetovou restauraci Fast Good v budovách Prosek Point v Praze.
Cílem našeho profesionálního týmu je poskytovat nadstandardní služby ve společném stravování.

více fotografií »

OTEVÍRACÍ DOBA

V pracovní dny otevřeno 8:00 - 15:00, o svatcích a víkendu zavřeno.

DĚKUJEME ZA VAŠI NÁVŠTĚVU

Pokud máte jakékoliv připomínky týkající se naší restaurace, napište nám. Budeme rádi za vaše podněty i kritiku. Slouží nám jako zpětná vazba při zdokonalování našich služeb, abyste nakonec byli vy, naši hosté, maximálně spokojeni.

Středa 22.01.2025

snídaně

3 ks míchaná vejce na másle s cibulkou (3,7)
55,-
3 ks sázená vejce (3,7)
55,-
3 ks sázená vejce se šunkou (3)
79,-
3 ks sázená vejce se slaninou (3)
79,-
2 ks párek vídeňský, hořčice (10)
79,-
Pečivo dle denní nabídky (1,3,7)

Jídla připravujeme denně čerstvá a nabídka je platná do vyprodání připravených porcí.

Středa 22.01.2025

Saláty a předkrmy

Velký salát s kus-kusem, kuřecím masem, cizrnou, rozinkami a koriandrem (1)
169,-
Mrkvový salát s ananasem
49,-

Polévky

Houbový krém s krutony (1, 3, 7)
55,-

Hotová jídla

Kuřecí stehno v jogurtu s bylinkami a parmazánem a bramborovou kaší (7)
159,-
Koprová omáčka s hovězím masem a houskovým knedlíkem (1, 3, 7)
165,-
Vinná klobása se šťouchaným bramborem a kysaným zelí (1, 3, 7)
159,-
Čočka na kyselo se sázeným vejcem a kyselou okurkou (3)
149,-
OD 12:00 DO 14:00 Hod. - Rýžové nudle s kousky vepřové panenky, pórkem, koriandrem, jarní cibulkou, kukuřicí a sojovou omáčkou (1, 4, 6, 9)
239,-

Teplé dezerty

Tvarohové knedlíky plněné meruňkami s cukrem a máslem (1, 3, 7)
109,-

Jídla připravujeme denně čerstvá a nabídka je platná do vyprodání připravených porcí.

Středa 22.01.2025

Pravidelná strava je základ zdravé výživy a tak pokud Vás přepadne hlad v době mimo výdej snídaní a obědů je pro Vás připraveno studené i teplé občerstvení po celou otevírací dobu.

Seznam alergenů

Zadáním platné e-mailové adresy se přihlásíte k pravidelnému odběru našeho aktuálního týdenního menu ve formátu PDF. Zadejte platnou e-mailovou adresu, zašleme Vám zpět potvrzovací e-mail. Odběr můžete kdykoli jednoduše odhlásit.

Vysvětlivky alergeny:
1Obiloviny obsahující lepekpšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýšia výrobky z nich
3Vejcea výrobky z nich
4Rybya výrobky z nich
5Podzemnice olejná (arašídy)a výrobky z nich
6Sójové boby (sója)a výrobky z nich
7Mlékoa výrobky z něj
8Skořápkové plodymandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9Celera výrobky z něj
10Hořčicea výrobky z ní
11Sezamová semena (sezam)a výrobky z nich
12Oxid siřičítý a siřičitanyv koncentracích vyšších 10 mg ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13Vlčí bob (lupina)a výrobky z něj
14Měkkýšia výrobky z nich
Přijímáme stravenky:
Jsme na Scuk