FastGood Buffet restaurant

Společnost GIQ.cz s.r.o. od ledna 2009 provozuje bufetovou restauraci Fast Good v budovách Prosek Point v Praze.
Cílem našeho profesionálního týmu je poskytovat nadstandardní služby ve společném stravování.

více fotografií »

OTEVÍRACÍ DOBA

V pracovní dny otevřeno 8:00 - 15:00, o svatcích a víkendu zavřeno.

DĚKUJEME ZA VAŠI NÁVŠTĚVU

Pokud máte jakékoliv připomínky týkající se naší restaurace, napište nám. Budeme rádi za vaše podněty i kritiku. Slouží nám jako zpětná vazba při zdokonalování našich služeb, abyste nakonec byli vy, naši hosté, maximálně spokojeni.

Středa 03.04.2019

snídaně

3 ks míchaná vejce na másle s cibulkou (3,7)
55,-
3 ks sázená vejce (3,7)
55,-
3 ks sázená vejce se šunkou (3)
79,-
3 ks sázená vejce se slaninou (3)
79,-
2 ks párek vídeňský, hořčice (10)
79,-
Pečivo dle denní nabídky (1,3,7)

Jídla připravujeme denně čerstvá a nabídka je platná do vyprodání připravených porcí.

Středa 03.04.2019

Saláty a předkrmy

Míchaný salát s balkánským sýrem (7)
35,-
Mrkvový salát s jablky a citrónem
32,-

Polévky

Zeleninový krém s medvědím česnekem a opečenými krutony (1, 7, 9)
35,-
Bavorská polévka s uzeným masem, kroupami a zeleninou (1, 9)
29,-

Hotová jídla

Hrachová kaše s opečenou uzenou krkovičkou, restovaná cibulka, kyselá okurka
95,-
Smažený kapustový karbanátek, vařené brambory, kyselá okurka (1, 3, 7)
99,-
Kuřecí roláda sous vide, dušená jasmínová rýže (1, 3)
105,-
SPECIALITA DNE-Grilovaný steak z lososa gorbuša, toskánské brambory, citrón (4, 7)
149,-
VEGE-Kozí sýr na trhaném listovém salátku s červenou řepou (7)
139,-

Teplé dezerty

Nudle s mákem, cukrem a máslem (1, 3, 7)
49,-

Jídla připravujeme denně čerstvá a nabídka je platná do vyprodání připravených porcí.

Středa 03.04.2019

Pravidelná strava je základ zdravé výživy a tak pokud Vás přepadne hlad v době mimo výdej snídaní a obědů je pro Vás připraveno studené i teplé občerstvení po celou otevírací dobu.

Seznam alergenů

Zadáním platné e-mailové adresy se přihlásíte k pravidelnému odběru našeho aktuálního týdenního menu ve formátu PDF. Zadejte platnou e-mailovou adresu, zašleme Vám zpět potvrzovací e-mail. Odběr můžete kdykoli jednoduše odhlásit.

Vysvětlivky alergeny:
1Obiloviny obsahující lepekpšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýšia výrobky z nich
3Vejcea výrobky z nich
4Rybya výrobky z nich
5Podzemnice olejná (arašídy)a výrobky z nich
6Sójové boby (sója)a výrobky z nich
7Mlékoa výrobky z něj
8Skořápkové plodymandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9Celera výrobky z něj
10Hořčicea výrobky z ní
11Sezamová semena (sezam)a výrobky z nich
12Oxid siřičítý a siřičitanyv koncentracích vyšších 10 mg ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13Vlčí bob (lupina)a výrobky z něj
14Měkkýšia výrobky z nich
Přijímáme stravenky:
Jsme na Scuk