Idea

Přáním našeho profesionálního kuchařského týmu je nabídnout každému zákazníkovi gurmánský zážitek; jedinečný díky nezpochybnitelné kvalitě ingrediencí, odborné přípravě a působivé prezentaci. Snažíme se udržet tradiční a kvalitní českou kuchyni, občas doplněnou o chutné etnické speciality.

Aby byla naše kuchyně dokonalá, vybudovali jsme kuchařský tým vyškolený v moderní i tradiční kuchyni s ohledem na techniky, hierarchii a disciplínu v jejich řemesle. Šéfové výroby a šéfkuchař buffetové restaurace Fast Good René Štefan řídí tým čítající přes 25 kuchařů, cukrářů, pekařů a pomocníků. Všichni společně pracují na 200 čtverečních metrech nejmodernější kuchyně.

Špičkové kuchyňské vybavení navržené speciálně pro Bufetovou restauraci Fast Good v Prosek Pointu zdůrazňuje preciznost a moderní techniku, která kuchaře inspirují k vytváření nových receptů a umožňuje přípravu poctivé domácí kuchyně bez používání polotovarů, instantních výrobků. Konvektomaty, holdomaty, indukční woky a sporáky, grilovací tály a profesionální vybavení cukrárny umožňuje kuchařům a cukrářům připravit prvotřídní pokrmy zdravého a vyváženého stravováni. Vybírejte z našeho snídaňového, obědového menu a drobností k zakousnutí.

Nedílnou součástí našeho pracoviště je výchova mladých studentů ze Střední školy hotelnictví a gastronomie SČMSD Praha Klánovice, kteří u nás vykonávají odbornou praxi. Předávání zkušeností mladé generaci, budování jejich profesní hrdosti, rozvoj zájmu o gastronomii považujeme za důležité pro budoucnost kuchařského a cukrářského řemesla.